OM OSS

Pelly Workwear

Pelly Workwear fører alt innen arbeidsklær og personlig verneutstyr. Som totalleverandør kan vi tilby alt dere trenger for å jobbe på en sikker, effektiv og komfortabel måte.

Vi setter kunden i fokus og legger til rette for at du skal bruke minst mulig tid på arbeidsklær og verneutstyr. Vi skreddersyr et opplegg for deg som kunde basert på dine ønsker.

Vår største leverandør er Blåkläder som har et stort utvalg innen arbeidstøy og vernesko. Vi har i tillegg et stort utvalg av personlig verneutstyr og fritidstøy.

Velkommen inn for en hyggelig og uformell prat!

Komplett utvalg

Målet vårt er å være en totalleverandør av alt dere trenger innen arbeidsklær og utstyr. Vårt nettverk av leverandører og samarbeidspartnere gjør at vi kan tilby produkter egnet til alle yrkesgrupper og sesonger.

Rask og effektiv service

Rask og effektiv kundeservice er vår hovedprioritet. Vi strekker oss langt for å imøtekomme kundenes behov, og vi møter både små og store forespørsler med engasjement.

Størst på antall størrelser

Vi er ledende i Norge når det kommer til antall størrelser på arbeidsklær. Dersom du ikke finner størrelsen din i vårt faste sortiment, kan vi levere på spesialbestilling.

Størst på arbeidsklær til damer

Vi har det største varesortimentet av arbeidsklær for damer i Norge. Du finner det du trenger hos oss enten du er elektriker, fisker, mekaniker eller gartner.

Coordinates of this location not found