Olsebergs MSE

Powered by Blåkläder

Med fart i blodet

Talentene Robin Larsson og Kevin Eriksson lever og puster rallycross. Begge har vokst opp i depotet med fedrene sine, og motorsport har derfor alltid vært en del av hverdagen. Nå fører de familietradisjonen videre og investerer i en full sesong i World Rallycross Championship 2018. Målet er selvsagt seier! For å være i toppen av eliten i verden, er det nødvendig med et godt lag. Medarbeiderne i Olsberg MSEs team er der 100% for å sikre at bilen og alt rundt er i topp stand.

«Så snart jeg kjørte Ford Fiestaen, følte jeg at det var et steg i riktig retning. Det har vært mange sene kvelder i verkstedet de siste månedene, og alle involverte burde ha et stort klapp på skulderen fordi de gjorde det mulig, sier Kevin Eriksson.

«Jeg er så spent på å være tilbake i World Cup rallycross! Fiestaen føles helt utrolig, og når vi finner bilens «sweet spots», vil den fly. Vi er klare, stemmer Robin Larsson i.

I år er Robin og Kevin klar til å kjempe mot toppen, og målet er selvsagt en dag å gå opp på premiepallen som verdensmester. Blåkläder vil være med hele veien!

Robin Larsson #4

Alder: Født i 1992
Bosted: Svenljunga
Interesser: Hockey, lagsport og omgås med venner.
Familie: Mamma, pappa samt søsken Linnea og Linus.
Meritter: EM-Gull  2014, SM-Sølv 2014. VM-åtte 2015 og EM-sølv i klassen touring car 2013. Robin har vist i VM at han kan være med å slåss i verdenstoppen.

Følg Robins reise: Hjemmeside: Robinlarsson.com
Instagram: Robinlarsson3

Kevin Eriksson #96

Alder: Født i 1996.
Bosted: Nynäshamn
Interesser: Fotball, Premier League og Champions League.
Familie: Mamma, pappa og lillebror Oliver
Meritter: Skandinavisk mester 2016, mester i RallyX on Ice i 2016, Skandinavisk mester 2015. Kevin gjorde viral suksess etter den enestående omkjøringen i yttersvingen som tok han til seier i rallycross-VM i Tyskland 2016 og har vist at han er klar til å klatre opp på pallen.

Følg Kevins reise: Hjemmeside: Omse.se
Instagram: Erikssonkev