Leverandører

Pelly ønsker å tilby alt du trenger for å jobbe trygt, komfortabelt og effektivt. Derfor samarbeider vi med de beste leverandørene og produsentene på markedet. Les mer om leverandørene våre her!
Blåkläder-kolleksjonen består av et bredt spekter med arbeidsklær, sko og hansker tilpasset ulike bransjer og forhold. Blåkläder har et av de mest omfattende farge- og størrelsesutvalgene i bransjen. Pelly tilbyr produkter fra hele Blåkläder-sortimentet.
Blaklader.com
Ultimate Nordic er en nordisk distributør som er ledende innen sport, outdoor, bygg, proff og profilering. Selskapet tilbyr et bredt utvalg av internasjonale merkevarer.
Ultimatenordic.no
Granberg «leverer hansker for flittige hender verden over». I over 50 år har Granberg spesialisert seg på hansker til bruk i mekanisk industri, offshore og i bygg- og annleggsbransjen. Dette er kvalitetsprodukter du kan stole på uansett forhold.
Granberg.no
Skydda er en av de ledende leverandørene av personlig verneutstyr i Nord-Europa. Skydda tilbyr et bredt spekter av løsninger og produkter for øre- og øyevern, førstehjelp, fallsikring og mye mer.
Skydda.no
New Wave Norway er en storgrossist innen blant annet arbeidsklær og sportsklær. Via samarbeidet med New Wave tilbyr Pelly klær fra flere forskjellige kjente merker.
Newwave.no
Monitor er en av Nordens ledende leverandører av profesjonelt skotøy og arbeidsklær. Monitors historie går tilbake til 1907, og siden oppstarten har firmaet utviklet over 100 unike produkter.
Monitorbrand.com
Sievi er en skoprodusent som startet allerede på 1930-tallet. Sievi har blitt kjent for å tilby kvalitet, brukerkomfort og perfekt passform. Pelly tilbyr sko fra Sievi med og uten vern.
Sievi.com
Norgesplaster er en ledende totalleverandør innen sårbehandling, førstehjelp og sportsmedisin. Siden 1938 har Norgesplaster etablert seg om en tillitsfull merkevare som assosieres med sikkerhet.
Norgesplaster.no